Over For-motion

 

Even voorstellen

Henk Jan Renssen, de ondernemer achter For-Motion.nl.  Mobiliteit heeft bij mij al sinds mijn prille jeugd een bijna obsessieve aandacht gehad. Na de step volgden er zelf geknutselde 3 wiel karretjes en vanaf het moment dat er brommers in het vizier kwamen, gevolgd door motorfietsen, auto’s en diverse vaartuigen; alles moest altijd opgeknapt, verbeterd of aangepast worden. Na de l.V.A. opleiding volgden vele jaren in de autobranche, motorbranche en scooters, dit zowel bij dealers als importeurs, maar dan was er het verlangen om zelf de verantwoording voor kwaliteit en ontwikkeling van de producten enerzijds en het genoegen van een tevreden klant anderzijds, in eigen hand te nemen. Met het stijgen der jaren en met name van mensen in mijn omgeving is er de interesse voor scootmobielen bijgekomen.

Snelle scootmobiel 25 km per uur

Het was mij opgevallen dat er geen snellere scootmobielen en al helemaal geen scootmobielen met een grotere reikwijdte, ook wel range genoemd, verkrijgbaar waren. Met mijn bedrijf For-motion was ik de eerste die scootmobielen ging ombouwen naar Lithium accu’s. Tot op de dag van vandaag wordt dat nog steeds in onze eigen werkplaats gedaan waardoor wij zelf borg staan voor goede ombouw en hoge kwaliteit.

Aanpassingen op maat

In de voorliggende periode zijn we vaak uitgedaagd door mensen met speciale wensen en dat heeft er toe geleid dat wij nu gespecialiseerd zijn in aanpassingen en daar al een groot aantal van als optie aan bieden.  Staat uw wens er niet bij, geef deze dan door, wij gaan de uitdaging graag aan en bespreken de mogelijke oplossingen met u.

Motto

Mijn levensmotto is om een ander zo te behandelen als ik dat zelf ook zou wensen. Service staat dan ook hoog in het vaandel, wij kunnen uw wens leveren via uw (lokale) dealer, maar ook rechtstreeks. Wij leveren niet alleen in Nederland maar door geheel Europa. Alle onderdelen voor de door ons gevoerde modellen zijn bij ons op voorraad. For-motion.NI is niet alleen online maar ook telefonisch goed voor u bereikbaar.